Noutăți
previous arrow
next arrow
Slider

Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” RENOVAREA ENERGETICĂ MODERATĂ A ŞCOLII DAN BERINDEI DIN MUNICIPIUL ROȘIORI DE VEDE, JUDEȚUL TELEORMAN

Comunicat de presă

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

RENOVAREA ENERGETICĂ MODERATĂ A ŞCOLII DAN BERINDEI DIN

MUNICIPIUL ROȘIORI DE VEDE, JUDEȚUL TELEORMAN

Proiect nr. C5-B2.1.a-165

Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Roșiori de Vede, în calitate de beneficiar al finanțării nerambursabile, a demarat procedura de implementare a proiectului intitulat „Renovarea energeticӑ moderatӑ a şcolii Dan Berindei din Municipiul Roșiori de Vede, judetul Teleorman”, Proiect nr. C5-B2.1.a-165 finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, Componenta 5 – Valul Renovӑrii, axa 2 – Schema de granturi pentru eficienţӑ energeticӑ şi rezilienţӑ în clӑdiri publice, operaţiunea B.2: Renovarea energeticӑ moderatӑ sau aprofundatӑ a clӑdirilor publice.

Proiectul are ca obiectiv specific renovarea energeticӑ moderatӑ a clӑdirilor publice – Şcoala Dan Berindei, în scopul creşterii eficienţei energetice, reducerii emisiilor de carbon, utilizând surse regenerabile de energie. În cadrul proiectului este prevӑzutӑ achiziționarea unei stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în scopul asigurării infrastructurii pentru transportul verde în Municipiul Roșiori de Vede

Valoarea totală a proiectului este de 6.108.267,31 lei, din care 5.132.997,74 lei reprezintă valoarea eligibilӑ din PNRR şi 937.269,57 lei reprezentând valoarea TVA aferentӑ cheltuielilor eligibile din PNRR.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 luni, respectiv în perioada 27 ianuarie 2023 – 26 ianuarie 2025.

Date de contact : manager proiect, dna. Carmen Tetici, Arhitect Şef, Tel: 0247 466 250, Fax: 0247 466 141, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., adresa: str. Dunării, nr. 58, jud. Teleorman, cod poștal 145100, România.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României şi din fonduri naţionale.

Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Roșiori de Vede

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană UrmătoareaGenerațieUE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/ https://www.facebook.com/PNRROficial/

Primaria Municipiului Rosiorii de Vede