Noutăți
previous arrow
next arrow
Slider

Vineri, 5 februarie, în incinta Oborului din Roșiori de Vede, BASF a organizat al doilea simpozion de tip drive in pentru informarea fermierilor

Un nou concept de eveniment, adaptat contextului actual, capabil să ofere informații valoroase, într-un format atrăgător - simpozionul drive-in.

Îndelung pregătit, acest eveniment a pus pe primul loc siguranța tuturor participanților, astfel că organizatorii au impus reguli stricte de participare și distanțare. Noutatea absolută a evenimentului de la Roșiori de Vede, a fost că toți invitații au putut lua parte la această conferință în mașinile personale.

Prezentările au putut fi urmărite pe un enorm ecran LED de formă cilindrică, având o lungime desfășurată de 21 de metri. Informațiile transmise au putut fi ascultate în siguranță, acestea fiind recepționate de participanți prin propriile sisteme audio, din mașinile personale.

Evenimentul de la Roșiori e Vede a mai marcat o noutate, prezentările specialiștilor BASF fiind susținute atât de moderatori umani, cât și de o moderatoare virtuală pe care cei de la BASF au botezato Azola.

Fermierii participanți au aflat de la experții BASF cum îi afectează și cum se pot adapta noilor restricții impuse de Uniunea Europeană în privința fungicidelor pentru cereale, care urmăresc ca până în 2023 să retragă de pe piață peste 80% din fungicidele destinate culturilor de păioase, dar și ce soluții au la dispoziție pentru a-și putea păstra sau crește profitabilitatea fermelor, în condițiile în care lupta cu bolile specifice va deveni mai dificilă.

Conferința drive-in organizată de BASF este a doua dintr-o serie de șapte, care vor avea loc în principalele zone agricole din țară, în măsura în care condițiile vor permite organizarea lor în siguranță, respectând toate reglementările în vigoare.

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Primaria Municipiului Rosiorii de Vede