Noutăți
previous arrow
next arrow
Slider

Anunț de informare

Societatea Helix LS SRL anunță derularea unor acțiuni de dezinsecție în Municipiul Roşiori de Vede, în perioada 20 – 21 iunie 2024.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă, în conformitate cu Programul Unitar de Acțiune și cu prevederile legislative în vigoare vă informează ca în perioada 20 – 21 iunie 2024 în intervalele orare 21:00-04:00, Helix LS SRL va efectua acțiunile de:

– dezinsecție pe domeniul public și privat al Municipiul Roşiori de Vede

Produsele utilizate pentru dezinsecție țânțari sunt:

– Solfac Trio EC 140 NF, avizat de Ministerul Sănătății, cu o concentrație a soluției de lucru de 0.02 - 1.2 litri/produs in 30 litri de apă/solvent, pentru combaterea țânțarilor;

Substanțele utilizate nu sunt toxice pentru oameni și animale, sunt biodegradabile aplicate în mediul exterior.

„Rugăm cetățenii, în special copiii, persoanele vârstnice, cardiace, astmatice sau alergice la diverși compuși chimici, să își ia toate măsurile pentru a nu intra în raza directă de acțiune a utilajelor de pulverizat. De asemenea, rugăm proprietarii locuințelor cu ferestre situate la o distanță de maxim 20 de metri față de aliniamentul stradal să țină ferestrele închise în perioada 20 – 21 iunie 2024 în intervalele orare menționate.

În caz de inhalare, contact cu pielea, ochii sau ingerare măsurile care trebuie respectate sunt:

Pentru produsul Solfac Trio EC 140 NF:

Inhalare: Duceți subiectul la aer curat. Dacă respirația se oprește, faceți respirație artificială. Sunați imediat un medic.

Contactul cu pielea: Scoateţi hainele contaminate. Se va face imediat duș. Spălați hainele contaminate înainte de a le refolosi.

Contactul cu ochii: Scoateți lentilele de contact. Spălați imediat cu multă apă timp de cel puțin 15 minute, deschizând bine pleoapele. Consultați un medic dacă problema persistă.

Ingerare: Apelați imediat un medic. NU se va induce stare de vomă. Nu administrați nimic care nu este autorizat în mod expres de medic.

Crescătorii de albine sunt rugați ca în perioada efectuării serviciilor de dezinsecție să ia toate măsurile pentru protejarea familiilor de albine, în caz contrar Helix LS SRL și Primăria Municipiul Roşiori de Vede, sunt absolvite de orice responsabilitate.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

Rugăm cetățenii din raza administrativ teritorială a Municipiul Roşiori de Vede să respecte măsurile indicate în prezentul anunț.

Pentru informații suplimentare sau mai multe detalii vă stăm la dispoziție la nr. de telefon 0731851541 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Primaria Municipiului Rosiorii de Vede