SPORTING ROȘIORII DE VEDE - SPORTING TURNU MĂGURELE

Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 17.00, la Roșiorii de Vede se va juca derbiul teleormănean din Liga a 3-a, între Sporting Roşiorii de Vede (locul 9, 25 puncte) şi Sporting Turnu Măgurele (locul 4, 29 puncte).

SPORTING ROSIORII DE VEDE.png
 


ANUNT -SELECTIE DE OFERTE-ATRIBUIRE DIRECTA DE CONTRACTE DE SERVICII

           Municipiul Rosiorii de Vede organizeaza selectie de oferte in vederea atribuirii directe a "contractului de servicii pentru intocmirea de planuri parcelare".
            Documentatia necesara pentru pregatirea ofertei o puteti solicita la Serviciul Achizitii si Managementul Proiectelor, cam.18.
            Ofertele se vor depune la Registratura Generala pana la data de 08.04.2016, ora 16.30.

            Persoana de contact: Voivozeanu Mircea
 


ANUNT -SELECTIE DE OFERTE-ATRIBUIRE DIRECTA DE CONTRACTE DE SERVICII

           Municipiul Rosiorii de Vede organizeaza selectie de oferte in vederea atribuirii directe a "contractului de servicii pentru intocmirea de planuri de incadrare in tarla".
            Documentatia necesara pentru pregatirea ofertei o puteti solicita la Serviciul Achizitii si Managementul Proiectelor, cam.18.
            Ofertele se vor depune la Registratura Generala pana la data de 08.04.2016, ora 16.30.

            Persoana de contact: Voivozeanu Mircea
 


În atenția operatorilor economici care doresc să intre în relații contractuale cu Municipiul Roșiorii de Vede

      Având în vedere ultimele modificări legislative cu privire la achizițiile prin utilizarea mijloacelor electronice vă rugăm să faceți demersurile pentru obținerea certificatului digital necesar pentru participarea la procedurile online și postarea produselor/serviciilor/lucrărilor în catalogul electronic pe site-ul www.e-licitatie.ro.
       Serviciul Achiziții și Managementul Proiectelor

 
Campanie de sterilizare gratuită a câinilor fără stăpân


Campanie de sterilizare gratuită și responsabilitate civică

      Joi, 17 martie 2016, între orele 10.00 și 17.00, în municipiul Roșiorii de Vede se desfășoară a șaptea campanie de sterilizare gratuită a câinilor fără stăpân și responsabilitate civică. Iubitorii de câini de rasă comună sunt așteptați la punctul deschis în strada Vadu Vezii.
       Se asigură transport gratuit, cu plecare din următoarele puncte: Spitalul „Caritas” – ora 10.30; Biserica Sf. Vineri - ora 11,30; Stadionul Municipal - ora 12,30.
Campania, care se desfășoară potrivit Protocolului de colaborare între Primăria Municipiului Roșiorii de Vede, SC Urbis Servconstruct SA și Asociația pentru Protecția Animalelor „Hulda”, are ca scop reducerea numărului de câini fără stăpân.
       Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0247/466936, 0760801445.

Flayer Campanie sterilizare, data 17 03 2016
 
Primarul Cristian Duică în dialog cu jurnalista Cristina Ciulei

Primarul Cristian Duică în dialog cu jurnalista Cristina Ciulei

&

Emisiunea „În dialog cu administrația publică locală”, Media Sud, 16 iunie 2015

 
Energie solara la Rosiorii de Vede

Energie solara la Rosiorii de Vede

        La Roșiorii de Vede sunt în plină desfășurare lucrările de construcție a unei centrale solare. Amplasată în extravilanul localității, centrala se întinde pe o suprafaţă de 5,6 ha și va avea o putere instalată de 2,84 MW. Investiția se realizează din fonduri nerambursabile în cadrul proiectului „Valorificarea resurselor regenerabile prin crearea unei centrale solare”, cod SMIS 21679, cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, Axa prioritară 4, Domeniul Major de Intervenţie 4.2., Operaţiunea „Sprijinirea investiţiilor în modernizarea şi realizarea de noi capacităţi de producere a energiei electrice şi termice prin valorificarea resurselor regenerabile: a biomasei, a resurselor hidroenergetice (în unităţi cu putere instalată mai mică sau egală cu 10 MW), solare, eoliene, a biocombustibilului, a resurselor geotermale şi a altor resurse regenerabile de energie”.
        Prin această investiție, ce va aduce bugetului local o economie anuală de aproximativ 1,5 milioane de lei, se va asigura energia electrică necesară funcționării iluminatului public din municipiu, a sediilor instituțiilor administrației publice locale, unităților de învățământ, spitalului și societăților comerciale de sub autoritatea Consiliului Local.
        Lucrările, care se vor încheia până la 30 decembrie 2015, sunt executate de Asocierea SC Alpin Solar SA – SC Filiala de Întreținere și Servicii Energetice „Electrica Serv” SA.
        Valoarea totală a proiectului este de 45.993.959,03 lei.

&

 
<< Început < Anterior 11 12 13 14 Următor > Sfârşit >>

Pagina 12 din 14
Romanian Bulgarian English German Italian Portuguese Spanish
PRIMARIA MUNICIPIULUI ROSIORII DE VEDE

Municipiul Rosiorii de Vede, str. Dunarii nr.58, judetul Teleorman, cod postal: 145100

Telefon: 0247-466250
Fax: 0247-466141
Avem 12 vizitatori online

Statistica

mod_vvisit_counterAzi73
mod_vvisit_counterIeri155
mod_vvisit_counterSaptamanal .228
mod_vvisit_counterLunar2042
mod_vvisit_counterTotal258869
Actualizat: 15 Octombrie 2018

Ne gasiti si pe Facebook

OSense O-Sense

by Xtin Computers